Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Mažuranac u posve novom ruhu: Startao je najdulji i najbolji Caffe de Matoš do sada!

U petak, 18. lipnja 2021. godine, od 16 sati startao je najbolji i najdulji do sada Caffe de Matoš. Najzagrebačkija manifestacija smjestila se u hladovini prekrasnog parka na Trgu braće Mažuranić i tamo ostaje sve do 12. rujna. 

Stotine sati programa tek su pred nama. Cijelo ljeto nas Caffe de Matoš opušta genijalnom mjuzom (samo urbano), DJ-jeva i bendova (Gelato sisters, Good Foot, White box), nagrađivat će se najuspješniji u igrama i kvizovima (da, ZGoditak se vraća), nasmijavati filmovima, razvijati motorika na radionicama…

Tu i tamo će se pronaći i poneka iznenađenja!

Ako ste pak u potrazi za neobičnom i hot lokacijom za selfieje i imate žarku želju za „vađenje masti“ onima koji nisu ovdje – Mažuranac ne smijete propustiti! Prepoznatljiv retro stil Caffe de matoša ove je godine kombiniran s industrial ugođajem, a tu su i novi foto punktovi.

Caffe de Matoš otvoren svakog radnog dana od 16 sati, subotama i vikendima od 10, a zatvara se u ponoć.

Od bogate ponude osvježavajućih napitaka, svakako bi preporučili L’erotic kućicu gdje se nalaze različiti kokteli sa sušenim začinima, poput dva na donjim fotografijama (plavi L’ero, crveni L’erotic lady).

Više o L’erotic osvježavajućim koktelima možete saznati na njihovom Instagram profilu klikom ovdje.

Ostatak fotografija

Ostatak fotografija iz gore navedenog članka možete pretraživati klikom na:

O fotografijama

Sve fotografije koje možete pronaći na portalu fotografijezagreba.hr dio su servisa koji broji nekoliko desetaka tisuća zagrebačkih fotografija. Više o fotografijama saznajte klikom dolje: