Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Servis Fotografije Zagreba prešao brojku od 73.000 fotografija!

Najnovijim fotografijama projekta Kulturna dobra grada Zagreba i novim proljetnim fotografijama, servis Fotografije Zagreba prešao je brojku od 73.000 zagrebačkih fotografija!

Isječak zaslona sa stranice fotografijezagreba.hr/pretraga

Portal Fotografije Zagreba svakodnevno donosi kadrove sa zagrebačkih ulica. Fotografije koje možete pronaći na ovim stranicama koriste se i u sklopu autorskih objava na portalima partnerima Lice GradaZagrebački magazin i Maksimir.hr.

Riječ je o bazi fotografija koja potječe od platforme Lice Grada (licegrada.hr i licegrada.media) te je nasljednik iste, a obuhvaća fotografije nastale od 2013. godine do danas i gotovo svakodnevno raste.

Odnedavno, servis je bogatiji i za vodič Medijski centar koji sadrži brojne alate za pretraživanje fotografija.

U sklopu baze fotografija servisa Fotografije Zagreba možete pronaći širok spektar fotografija – od fotografija života sa zagrebačkih ulica, gradske arhitekture i vizura, do različitih ilustrativnih fotografija, fotoreportaža i događaja.

Više o fotografijama servisa Fotografije Zagreba saznajte na stranici Fotografije.

Ostatak fotografija

Ostatak fotografija iz gore navedenog članka možete pretraživati klikom na:

O fotografijama

Sve fotografije koje možete pronaći na portalu fotografijezagreba.hr dio su servisa koji broji nekoliko desetaka tisuća zagrebačkih fotografija. Više o fotografijama saznajte klikom dolje: