Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Adventski hotspot ove godine: Odlična kombinacija Hotela Esplanade i Fuliranja

Prekrasna zagrebačka ljepotica, hotel Esplanade, domaćin je popularnome Fuliranju na atraktivnoj Oleander terasi od 2. prosinca sve do 1. siječnja 2022. godine, a u tom će periodu svakoga radnog dana od 12 do 23 sata, a vikendom od 11 do 23 sata, biti domaćin svim Zagrepčankama i Zagrepčankama, kao i turistima, željnim dobre hrane.

Dvanaest ugostiteljskih objekata, više od 40 DJ’a, kao i odlični glazbenici s nestrpljenjem očekuju posjetitelje. Fuliranje ove godine obilježava svoj deseti rođendan. Od prvog izdanja u Tomićevoj ulici, posvećenog legendarnom gosponu Fuliru, pa do onoga 2019. na Strossmayerovu trgu, ovo se događanje ušuljalo u srca Zagrepčana, no i mnogobrojnih posjetitelja našega grada.

Često se spominje kao “ono mjesto” s vrhunskom gastro ponudom i glazbom. Dobra urbana atmosfera u kombinaciji s ponekim toplim koktelom i dobrim društvom sigurno će biti odabir mnogih i za Badnjak i doček Nove. Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo te live nastupi Yogi Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kristijana Beluhana i Michaela Kvorke s prijateljima, samo su dio ovogodišnjeg glazbenog line-up-a.

Više o testiranju hrane saznajte u članku Prefini gastro specijaliteti na terasi hotela Esplanade: Posjet Fuliranju na portalu Lice Grada.

Ostatak fotografija

Ostatak fotografija iz gore navedenog članka možete pretraživati klikom na:

O fotografijama

Sve fotografije koje možete pronaći na portalu fotografijezagreba.hr dio su servisa koji broji nekoliko desetaka tisuća zagrebačkih fotografija. Više o fotografijama saznajte klikom dolje: