Projekti

U nastavku pogledajte projekte servisa Fotografije Zagreba.

Kulturna dobra grada Zagreba

Kulturna dobra grada Zagreba je zajednički projekt portala Lice Grada i servisa Fotografije Zagreba, a obuhvaća dokumentiranje nepokretnih pojedinačnih kulturnih dobara grada Zagreba. Projekt je aktivan od 2018. godine, a isti 2022. godine proživljava novi početak.

Mapiranje Zagreba

Projekt Mapiranje Zagreba donosi fotografije zagrebačkih kvartova, od istoka do zapada, od sjevera do juga. Projekt je to koji traje sve dok se ne fotografira svaka ulica, svaki trg i svaki park grada Zagreba. Pridružite nam se u šetnji...

Zagreb iz zraka

U sklopu baze fotografija postoji i veliki broj panoramskih fotografija Zagreba snimljenih tijekom leta iznad grada. Više o fotografijama Zagreba iz zraka možete saznati na pripadajućoj stranici.

Stare razglednice Zagreba

Stare razglednice Zagreba projekt je portala Lice Grada. Projekt osim što okuplja veliki broj objava na temu kadrova Zagreba nekada, okuplja i veliki broj razglednica koje se nalaze u sklopu servisa Fotografije Zagreba.

© Sva prava zadržana Sav sadržaj, koji možete pronaći na stranici Fotografije Zagreba i u sklopu baze fotografija, vlasništvo je nakladnika Medijske platforme. Korištenje fotografija i teksta bez dopuštenja je strogo zabranjeno! Fotografije se nalaze u bazi isključivo u informativne svrhe, te je strogo zabranjeno preuzimanje i objavljivanje istih u bilokoje svrhe bez dopuštenja autora (Ivan Klindić).