Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Fotografije Zagreba

Dom zagrebačkih fotografija

Izbor od 100 najatraktivnijih fotografija Zagreba u 2021. godini

Svaka je godina godina određenih promjena, a 2021. godina nije nikakva iznimka. Prethodna godina nas je naučila mnogo toga, a možda najveću lekciju koju možemo izvući je svakako da stvari ne uzimamo zdravo za gotovo.

Ova je godina bila iznimno bitna i za Medijsku platformu, izdavača nekoliko zagrebačkih portala, od kojih je jedan od najnovijih upravo portal koji čitate.

Od proljeća 2021. godine počela je migracija baze zagrebačkih fotografija (koja s krajem 2021. godine broji preko 70.000 zagrebačkih fotografija) s portala licegrada.media na portal/servis Fotografije Zagreba (fotografijezagreba.hr). Taj će proces trajati do sredine 2022. godine.

Spoiler – svi noviteti koji su uvedeni i koji uskoro stižu samo će poboljšati pretraživanje i općenito korištenje baze zagrebačkih fotografija. No, više o tome u narednim mjesecima.

Da ne duljim, u nastavku vas očekuje izbor od 100 najboljih zagrebačkih fotografija. Bilo bi suludo pisati o svakom događaju koji sam fotografirao, o svakoj fotoreportaži koju sam radio, o svakoj fotografskoj šetnji koju sam bilježio, ali ću istaknuti ponovno oživljavanje ljetnih događanja u Zagrebu, veliku fotogaleriju nastalu tijekom panoramskog leta iznad Zagreba te drugi za redom neobični Advent u Zagrebu.

Da li je bilo boljih fotki – vjerojatno je, no smatram da ova fotogalerija jako dobro opisuje kako je disao Zagreb u 2021. godini.

Veliku galeriju možete pronaći na portalu Lice Grada klikom OVDJE.

Ostatak fotografija

Ostatak fotografija iz gore navedenog članka možete pretraživati klikom na:

O fotografijama

Sve fotografije koje možete pronaći na portalu fotografijezagreba.hr dio su servisa koji broji nekoliko desetaka tisuća zagrebačkih fotografija. Više o fotografijama saznajte klikom dolje: